resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3725
    2000 yılında uefa kazanmış galatasaray'ın 50 milyon dolar civarındaki borcunu özhan canaydın ile el el 2011 yılında 320 milyon dolar seviyesinde devreden başkan.

    peki 2 sene başkan yardımcılığı ve 3 sene başkanlık yaptığı bu 11 senede sportif olarak galatasaray ne kazandı? 2002 yılında şampiyonluk ile 2006 ve 2008'de mucize 2 şampiyonluk. avrupa'da hemen hemen sıfır başarı ve tramsö, karpaty lviv faciaları. inamoto'lu, tolga seyhan'lı, mustafa sarp'lı kadrolar. futbol dışı branşların o dönem varlığı dahi şüpheli.

    peki saha dışında ne elde edildi? yeni tesisler? yeni araziler? ali sami yen arazisinin peşkeş çekilip yolu bile olmayan şimdiki stadımıza apar topar taşınma dışında bir şey yok. sadece şirket birleşmesi gerçekleştirildi o kadar.

    kendisi özhan canaydın ile birlikte benim çocukluk yıllarımı zehir etmiş adamdır. sayesinde çocuk aklıyla bir dönem galatasaray'ı bırakmıştım. bu ikisi sayesinde o yıllar allah bilir kaç çocuk galatasaray'ı bıraktı. şimdi bu adam tekrar çıkmış, galatasaray'ın son kurşunu olan florya projesini idare ediyor.

    kendisinin başında olduğu herhangi bir operasyondan en son karlı çıkacak taraf galatasaray spor kulübüdür.

    edit: uefa şampiyonu olmuş takım ile 10 senede 250 milyon dolar para harcayıp, rezil rüsva sezonlar geçirerek türkiye'nin real madrid'i olmamızın önüne geçen özhan ve adnan ikilisinin övüldüğü yerde, galatasaray'a her şey müstehaktır. dilerim florya arazisini de çatır çutur peşkeş çeker.
App Store'dan indirin Google Play'den alın