• 101
    bu projedir ki akbabaları, işe yaramazları, iz bilmez, yol bilmezleri bizlerle baş başa bırakan. projeden kazanılacağı konuşulan 1 milyar euro'lar, bir anda yavaş yavaş 300 milyon euro'ya indi. projeyle alakalı isimler arttıkça galatasaray'a kalacağı vaat edilen para ters orantılı seyrediyor.

    dursun aydın özbek'in galatasaray ile alakalı bir derdi olsaydı, erden timur gibi bir adamı kaybetmezdi. dursun aydın özbek'in bir galatasaray gibi bir derdi olsaydı geçmişte alacakları için resmi yöntemlerle kulübünü şikayet etmek yerine sulh yoluna giderdi. o dönemde de florya'yı peşkeş çekmek için tüm adımları ve anlaşmaları yapmış fakat rahmetli mustafa cengiz kendisinin tekerine çomak sokmuştu.

    her şey ortadayken hala umutlanmak saçma. bu adamlar galatasaray'ımı yiyorlar. göz göre göre. anlata anlata yiyorlar. hiç bir sözleri tutmamış dursun aydın özbek ve yönetimi bir şekilde istifa ettirilmezse yakın gelecekte ve hatta orta vadede başarı bize hayal.

    artık şu noktaya geldim, kime peşkeş çekecekseniz çekin, galatasaray'ımı daha fazla rezil etmeyin. beni okan buruk, icardi, muslera, torreira, fatih demireli ve ayhan akman gibi bu kulüp için gecesini gündüzüne katan, dertlenen adamlarla baş başa bırakın. yeter.

    son sözüm galatasaray kulüp üyelerine! bence en büyük sorumlu kendileridir. tarihte kendileri kadar işe yaramaz, basiretsiz, rüşvet sever ve kalitesiz bir güruh olmamıştı. bu kadar kaliteli eğitim almış, burjuvazinin paçalardan aktığı gruptan ne bir aday çıkarabiliyor ne de kulüpte yaşanan rezilliklere karşı mantıklı bir duruş sergilenebiliyor. yazık!

    tabi ama yaşanan bu yozlaşmanın sebebi bu proje için konuşulan paraların büyüklüğüyle doğru orantılı. bunu göremeyecek kadar kör değiliz. belli ki üyelerin önemli bir kısmına da vaat edilen şeyler var. ama siz paraları yerken biz galatasaray'a kalpten bağlı insanlar, kafaları yiyeceğiz.

    eğer galatasarayımın bir kuruşuna göz diken, kendi menfaati için hayatta aldığımız zevklerin en güzeline, aşkımıza el uzatanlar varsa ve buraları okuyorlarsa sözüm size:

    burnunuzdan gelsin. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın. hakkınız yensin, tek kelime edemeyin. çaresizliği yaşayın siz de...

    kopamıyoruz tabi, aşk bu, tutunacak dal ve umut arıyoruz. umutlarımız icardi ve okan buruk. onları da küstürürseniz o florya'yı başınıza yıkarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın