• 92
    stadyum projesi ile karıştırılmaması gereken proje. o dönem stadı yıkıp yapacak bir gücümüz yoktu. hem devlet kazandı hem galatasaray kazandı. stadyum projesindeki tek sıkıntı yapıldıktan sonra yok bu stad devletin vs. gibi can sıkıntısı söylemlerin olduğu dönemdi.

    gelelim florya projesine, inşaat sektörü ile çok fazla bir ilgim yok ancak istanbul’un kalbi olan bölgelerden birinde ve çok büyük bir araziye yapılacak olan bir projede 300 milyon dolar kazanılacağı resmen kulağa da akla da mantığa da komik geliyor. bu gün istanbul’un en üçte köşesinde yapılan güzel bir sitede bile daire ya da villalar 1-2 milyon dolara satılabiliyor.

    özetle burada 600 milyon doların altında bir kazancı öne sunan yada 600 milyon dolar altında bir proje önerenle hadi işine kardeşim deyip bir daha görüşmemek lazım.

    ama belli ki bu proje galatasaray’ın kazanacağından çok çok daha fazlasını başkalarının kazanacağı bir proje olacak.

    umarım bu proje sözleşmeye dökülmeden bu yönetimle vedalaşır ve erden timur ya da fatih terim’i başkan yapabiliriz. işte o zaman bu proje ile birlikte galatasaray çok başka bir seviyeye çıkar.

    riva’yı hibe ettik, mecidiyeköy’ü eh işte ile elden çıkardık ancak florya resmen bu kulübün geleceği.

    erden timur, fatih terim, abdurrahim albayrak, ipek kıraç ve rezan epözdemir’in içinde olduğu bir yönetim hayalim var. umarım kısa sürede gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın