• 81
    hiç kimse galatasarayın bu işten az para kazanmasını istemez. bu bir gerçek. ama gerçek olan bir iki husus daha var:

    -galatasaray kesinlikle şu anki boş kasasıyla bu işi, ki şu anki maliyetlerle 200 milyon dolarlardan bahsediliyor, yapamaz.
    -ön satışla bu parayı toplayabileceğini düşünenler için bu faiz sarmalında ve ekonomik krizde lütfen hayal görmeyin diyebilirim en fazla.
    -hasılat paylaşımında yüklenici kazanacağı paradan size verir. iş biter ya sen satarsın ya sattıkça sana verir. ama biz şimdi 70 milyon dolar peşin istiyoruz. bunun adama maliyeti en az 200 milyon dolar.
    -parayı baştan alırsak ödeyeceğimiz yaklaşık 50-100 milyon dolar arası faizden kurtulmuş olacağız.
    -yani adnan polat en en az 300 milyon dolar derken bu şartlarda diyor. riva gibi iş bittikten sonra parça parça almaya kalkarsak zaten para geçmiyor elimize ve gelen para faize gidiyor. parayı önden alabilmek için de normalde alabileceğimizin daha azını alabiliriz.

    son olarak sözüm sevgili erden timur, rezan bey ve süheyl bey başta bütün galatasaraylı müteaahhitlere. diyelim ki bu şartlarda bize teklif edilen rakam gerçekten 300 milyon dolar oldu. o zaman siz max tutar+%10 gibi bir teklif verin. normalde bu işin ederi min 550 milyon dolar ya, hem siz kazanın hem galatasaray kazansın. görelim bakalım hep birlikte.

    bir an önce başlanıp, bankalar birliğinden çıkmamız lazım. korkunç faizler ödüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın