• 74
    3'te 2'sini devletten 60 milyon euro'ya aldığımız araziden kolay yoldan 1 milyar euro kazanacağımızı mı düşünüyorsunuz gerçekten?

    şayet böyle bir durum varsa en başta galatasaray yönetimini devleti soymaktan hapse atmak, araziyi 10 kat ucuza veren devlet görevlilerini de yüce divanda yargılamak gerekir. kim 1 milyar euro kemiksiz kâr edeceğiz diyorsa anca ergen twitter trollerini kandırır.

    benim anladığım bu araziden 700-800 milyon euro civarı bir ciro yapacağız. 200'ü inşaat masrafı 100 milyonu finansman gideri, 300-400 arası bize kalacak haliyle biraz da bu işe para koyup sorumluluğu alan müteahhit para kazanacak.

    60 milyona aldığımız araziden 300-400 arası kazanmamız da, mülkiyeti bize ait olmasa da kısmen sahip olduğumuz üst kullanım hakkı ve arazinin tamamını kullanabilme vs. gibi konularla birlikte değerlendirildiğinde gerçekçi bir tablo olur.

    bence sportif aş futbol aş birleşmesini yapan, seyrantepe'deki stadı tamamlayıp her şeye rağmen hizmete açan adnan polat, galatasaray tarihindeki en önemli iki işin altından başarıyla kalkarak görevini layığıyla yapmış bir başkandır. bu nedenle adnan polat bu proje için rüştünü ispat etmiş doğru bir isimdir.
    başarısız diye ibra edilmediği sezonda da ligdeki takımların yarısının şike yaparken kendisi ucundan bile bulaşmayarak da başımız dik alnımız ak gezmemizi sağlamıştır. o sene zaten ligde bizlik bir durum yokmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın