• 66
    galatasaray'ı yıllarca takip etmiş herkes bilir ki en az, en kötü senaryolar konuşuluyorsa bilin ki onlardan da kötüsü olacaktır.
    riva projesinde ilk sunumlara bakın yeterli. ilk çıktığında galatasaray'ın imar izni daha yüksekken biz iki katına çıkaracağız dediler sonuç eskisinden de az metrekare izni oldu. kazanç konusunda 500 milyon dolardan milyar tl'ye döndüler. bir ara emlak konuta borçlu çıkacağımız, dursun'un kırdırdığı 500 milyon tl'lik teminatı bile geri ödemek zorunda kalacağımız söyleniyordu.
    riva'nın halini bilen var mı?
    florya'dan apar topar çıkmak galatasaray'a ihanettir. ha şu büyükçekmece projesi bitseydi mantığı vardı ama bugün için büyük hatadır. ne olacak alt yapı çalışmaları nerede yapılacak, maçları nerede oynanacak. galatasaray kulübünün sporcuları basketbol, voleybol dahil nerede antreman yapacaklar? a takımlar ve alt yapılar dahil?
    geçmiş olsun. 15 yıla da kemerburgaz'dan çıkartılırız.

    edit: ayhan özmızrak divan'da riva'dan neden ses seda yok dedi. dursun çıktı burada konuşursak galatasaray'ı zor duruma düşürürüz dedi. yahu adam akibet ne dedi zor duruma düşeriz diyerek zor duruma düşüren sen oldun dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın