resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10266
    getirdiği mancini, fatih terim sonrası, fenerbahçe ve jk'nın avrupa menleri sonucu, nisan'da şampiyonluğu vererek şampiyonlar ligine katılmıştır.

    gruptan çıktığı takım da kendi takımı değil, fatih terim'in takımıdır.
    kendisinin bıraktığı takım, prandelli ile astana/atletico/dortmund grubunda sıfır çekmeye yakın olduğumuz takımdır.

    man. city şampiyonluğuna girmiyorum bile, son saniyede kun agüero'nun golüyle gelmiş bir şampiyonluktur ki, city'nin tam hovarda olduğu zamanlardır. bu arkadaşı gönderdikten sonra bahtı bir anda açılmıştır takımın.

    3 kupalı sezonun nasıl ıkın sıkın bir şampiyonluk olduğu da, hemen ardından gelen seneki performansta gizlidir. 1-0, 2-1'lerle gelen mucize şampiyonluktur. en az cevat güler'in şampiyonluğu kadar inanılmazdır. ancak cevat güler veya adnan polat övgüsü görmüyorum sözlükte.

    ünal aysal dönemindeki harcamalardan ötürü kulüp cengiz döneminde ffp'ye girmiş, ceremesini yine fatih terim çekmiştir.

    kalkıp şimdi, ontivero'lar, burdisso'lar, tarık çamdal gibi oyuncuları yusuf demir, zaha, tete, ndombele transferleri ile kıyaslamak abesle iştigaldir. erden timur futboldan cin gibi anlarken, ünal aysal için bir mastürbasyon aracıdır. hepsini geçtik, erden timur'un en kötü transferi bile yıllarca kadroda yer işgal etmemiştir. kendisinden sonra da talipleri bulunmuştur.

    (bkz: seksi kulüp galatasaray)

    allahtan mustafa denizli'yi getirmek işini akıl edemedi.

    (bkz: hey sexy lady, mustafa denizli)

    sonuç olarak dursun özbek ile aralarında çok bir fark yoktur.

    edit: belhanda'nın 4 yılda bize maliyeti toplamda 21.4 milyon euro. aldığı süre 9854 dakika olmakla beraber, çoğunluğu süt kupasında değildir. aldığı da 2 şampiyonluk vardır, orası da ayrı.*

    şimdi bir de ünal aysal'ın çöplerine bir göz atalım:
    çöp1: ontivero 208 dk.
    çöp2: salih dursun 375 dk.
    çöp3: endoğan 0 dk.*
    çöp4: burdisso 249dk.

    topluyoruz bu arkadaşları toplamda 932 dk.
    hadi diyelim bu çöp arkadaşların aldığı çöp sürelerle belhanda'nın aldığı süreler eşit ağırlıkta olsun. bu çöp arkadaşların maliyetlerinin toplam 2.14 milyon euro olması gerekir ki, sanıyorum ontivero isimli çöpün bonservisi yaklaşık bu kadardır. neyse daha uygun maliyetli çöplerle karşılaştırmak istenirse, aysalda çoktur. kaan baysal, umut gündoğan falan da var mesela da süre alanı pek yok.*

    köyden indim şehire kaçan hajrovic var. daha vardır pazarda ezik büzük çilek, hatırladığım bu kadar. bundan yirmi yıl sonra 'kim bu adam' oyunu yapılırsa, galatasaray taraftarının aysal dönemindeki görsellerde sıfır çekme ihtimali bir hayli çoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın