• 36161
    (bkz: dejavu) yaşatan futbol takımımız. okan buruk'la birlikte geçtiğimiz iki sezona da benzer şekilde başladık. "ne oynadığımız belli değil" eleştirileri, "hiçbir taktik anlayış yok" lakırdıları, futbolculara sallamalar vs. bu takım böyle arkadaş, anlayın artık. sezona böyle giriyor. yoğun tempolu pre-season hazırlığından mıdır, sıcaktan mıdır, eksik transferlerden midir bilmiyorum ama bu böyle oldu şimdiye kadar. o yüzden enseyi karartmıyorum.

    yeni transferlerin takıma girip form tutana kadar böyle dil altı haplarıyla maçları izlemeye devam eder, eylül ortasında ritim tutarız. ancak geçen seneye göre farkımız kadro ve fizik kalitesinde bence. bunu yordamak için de transfer sezonunun sonundaki kadroya bakmak gerekecek. biraz sabırlı olmakta fayda var. geçen sene yeri geldiğinde yedekten zaha, ziyech, kerem vs. girerken bu sene yunus girecekse işimiz var. neyse ki batshuayi hem fizik hem enerji olarak iyi durumda da birazcık elimiz rahatlıyor.

    mevcut form durumuyla young boys eşleşmesi çok zor geçer ama o zamana kadar jelert, barış, sol bek ve en önemlisi ortasaha form tutarsa atletizm ve oyuncu kalitesiyle işi kotarabiliriz. sara ile birlikte ortasaha biraz kadayıf kıvamında oldu gibi ama onu değerlendirmek için de henüz erken.

    sözün özü bu takım sezon açılışını hep böyle sancılı yapmıştır. biz yine eleştirilerimizi yapalım ama asmak kesmek için henüz çok erken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın