• 36154
    defolarını kapamak adına ne transfer yapan, ne de oyununu değiştiren futbol takımı. teknik/taktik olarak korkunç bir plansızlık içerisinde.

    öyle ki takım sağlıklı bir şekilde hücuma bile gidemiyor artık dönen topları süpüremediği için. çünkü yenen geçişler takımın tüm enerjisini emdiği için sürekliliği bile kaybolmuş durumda.

    dahası her top kaybında oyuncuların birilerine kademeden çok uzak kaldığı, pozisyonel olarak oyundan düşmüş bir şekilde geriye yürüyerek dönmek zorunda kaldığı o sekansları görmek bir teknik adam için katlanılması en zor senaryo ama buna dair hiçbir çözüm arayışına girmeden aynı futbolu oynamaya devam etmek inanılır gibi değil.

    top kaybı sırasında, topu kaybeden oyuncu ve hücuma çıkan oyuncular pozisyonel olarak direkt oyun dışında kalıyorsa burada savunmadan çok geçiş hücumuna dair de kaotik hatalar var demek zaten.

    işin tuhaf yanı sadece 1 adet fizik gücü yüksek, ısıran bir ortasaha transferi yapmak bile taktiksel anlamda kıvranışlarımızı dindirebilecekken, sacha boey'in gidişiyle iyice ayyuka çıkan zaaflara rağmen bu konuya hala kayıtsız oluşumuz endişe verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın