• 36126
    yani ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası.

    sözlükte artık nadir yazsam da sürekli okuyorum. burası her şeye rağmen çok özel bir yer benim için, ve sezon başlangıçlarında, bir de sezon sonlarında yazdığım entry'ler kendimce bir ritüelimdi. bazıları uzun, bazıları birkaç üstünkörü cümleden ibaret olan. yıllar sonra denk gelip tekrar okuduğunda da o günlerdeki hissi aynen tekrar yaşıyor insan.

    bu sene bunu yapmakta çok zorlandım. ne paydaşlarının neredeyse hiçbirinin sahip çıkmadığı bir camia hakkında ileri geri konuşmak istedim, ne de bu yaz şampiyonluğun geldiği andan beri olanları gelecekte hatırlamak için not düşmek. ne geleni, ne gelmeyeni, ne gideni, ne gitmeyeni. zaten galatasaray'ın parçası olsun olmasın herkes 7/24 aralıksız konuştu. aynı anda herkesin hatalı olduğu, herkesin de birbirini suçladığı berbat iki ay yaşandı. rakipler de seviye atladı bu sırada.

    yine de yeni sezon oldu mu insan umutlanmadan edemiyor. kendini kanıtlamış oyuncuların ve teknik heyetin hatrına, galatasaray'da yaprak kımıldasa anında suçlu ilan edilip * ihalenin yıkıldığı münferit taraftarın hatrına, hiçbir şey olmasa bile şu armanın, formanın uğruna.

    belki bir-iki ay içinde sezonun kalanının akıbeti belli olacak ve spor haberi izlemeye bile tahammülümüzün olmayacağı aylar yaşayacağız.

    ama bugün umudun ve yeni bir başlangıcın günü. bu takım, bu hoca, haklarında umutlu olunmalarını hak ediyor. sonu da mutlu bitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın