resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10558
    algıyı yönetemeyen başkan. başarısızlıkları veya kusurları olsa dahi en büyük kusuru algıyı yönetememesi. bizim taraftar da realiteden ziyade algıyla ilgilendiği için bu denli ağır eleştiriler alıyor.

    çok basit bir karşılaştırma yapacağım. yönettiği takım son iki senenin şampiyonu. elinde davinson, barış gibi satmaya kalktığında çok yüksek gelirler elde edebileceği oyuncular var. kim ne derse desin ligin en iyi kalecisi, en iyi orta sahası ve en iyi forveti bizde. rakibinin en iyi forvetini transfer ettin. kadronun eksikleri geç de olsa kapatıldı. sonuç olarak ise bütün galatasaray taraftarı mutsuz ve karamsar.

    şimdi karşı tarafa bakalım. altı senedir elinde kıytırık türkiye kupası hariç hiçbir başarısı olmayan bir kulüp var. alınan ve satılan yüzlerce oyuncu var. hocalarla ilgili yaşanan rezaletleri saymaya kalksam sayamam. en çok bel bağlanan hücum oyuncularının biri 36 biri 38 yaşında. en önemli oyuncusu büyük ihtimalle yurtdışına gidecek ve yerine kimin geleceği belirsiz. takımın bel kemiği fred kronik sakat yerine kim alınacak belirsiz. sonuç olarak ise dünya üzerinde güncel en mutlu canlı türü fenerbahçe taraftarı.

    dediğim gibi amacım burada dursun özbek'i savunmak değil. transfer dönemindeki hatalarından dolayı eleştirdiğim entry'lerim hala duruyor. ama bugün bizim yaşadığımız kaos olay tamamen algıyla ilgili. karşımızda inanılmaz bir manipülasyon ustası var. voleybol milli takımına alınmış galatasaray sporcusu üzerinden dahi garibim kızcağızı linçliyor karşı taraf haftalardır. sırf bizim formamızı giydiği için. resmen terör örgütüyle karşı karşıyayız. doğru veya yanlış senin hocana, sportif direktörüne, yöneticilerine her geçen gün hırsız, beceriksiz, üçkağıtçı lafları ediliyor sosyal medyada. bunların ne kadarı fenerbahçe unsurlarına yapılabiliyor? yapılamıyor çünkü yapıldığı anda ilgili gazetecinin kurumuyla ilişkisi kesiliyor.

    algıyı yönetmek en az başarılı olmanın kendisi kadar önemli ve biz bunu erden timur varken çok daha iyi yapıyorduk. şu an erden timur'u en çok aradığımız kısım burası. yoksa transfer dediğiniz şeyi herkes yapar günün sonunda parayı verirsin oyuncu da gelir ama algıyı yönetmek, florya'yı yönetmek bunlar bambaşka şeylerdir. yarın öbür gün büyük ihtimalle sol bek, 10 numara vb transferler de yapılacak ama bu bahsettiğim algıyı yönetme kısmında iyileşme gösteremezsek sene sonunu görmemiz çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın