• 36118
    koca kulüp kimlerin eline kaldı... sözlüğe her gün girip takip ediyorum ama eskisi kadar yazmıyorum.
    bazen insanı çileden çıkartıyorlar ama.

    yahu sen 2 senedir şampiyon bir kulüpsün, şampiyonlar liginden para geldi, boey'i sattın kasan doldu derken resmen eski günlere döndük. kendi ceplerinizi doldurun diye yok bu kulüp, yönetin diye var.

    boey'i sattın kaan'ı, barış'ı oynattın. koca dönem geçti hala bek yok. aldığımız bek oynamıyor herkes kafadan bir şey yazmış. ağrıları var, fiziği yeterli bulmadığı için okan hoca oynatmıyor, okan hocanın istediği alınmadı diye okan hoca oynatmama kararı aldı vs vs. bir yönetici de çıkıp bir açıklama yapmıyor ki biz gerçekleri bilelim. başkan zaten varla yok arasında, iyi bir şey olsa çıkıp konuşur kötü durumlarda ortada yok.

    okan hoca'nın da var hataları ama kulübü yöneten yöneticidir. saha da sorun olursa okan hoca'dan biliriz. ama transferler borçlar ödemeler sizde yahu.

    geçen seneden belli değil miydi orta sahaya bir adam ihtiyacımız, sol bek, sağ bek ihtiyacımız? planlama yok resmen.

    içeride köstebek var deniliyor ama ne hikmetse bulunmuyor ya da bulunmak mı istenmiyor? bu adam ilk geldiğinde de belliydi böyle olacağı. iki sene birilerinin sırtından geçiniyor sonra kaçış. içeriden birilerini ayarlayınca yine geliyor seçiliyor saçma sapan konuşmalar sonra yine ortadan kayboluyor.

    bu sene şampiyon olmamız imkansız gibi görünüyor ve milletin ağzına da laf vermiş olacağız. bak tff gitti şampiyon olamadınız.

    sırf bu lafların altında kalmamak için bile kadronun kaliteli kurulması gerekiyordu. ama bizde bu başkan ve yardımcıları olduktan sonra bu sene bu iş çok zor. son dakika saçma sapan bir iki transfer yaparlar göz boyarlar ve çıkıp bakın biz transfer yaptık derler.

    6. hafta da ezeli rakibimizle oynayacağız adamlar 3 kadro birden çıkartabilecek durumdalar. son bilmem kaç derbi de top bile oynamadık.

    en son süper kupa maçındaki halimizi görüp acilen transfer yapmamız gerekirdi ama lig başlıyor gelen futbolcu sayısı 3.

    play off maçı geldi, rakibimiz güçsüz olsa bile ne olacağını bilmiyoruz sonucun. sen bunu garantilemelisin ki kasana para girsin, kendini avrupa'ya pazarlayabilesin.

    velhasıl; bu sene bu yönetimle biz saç baş yolarız. bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte..
    sen transfer yapmazsan ben de forma almam, alışveriş yapmam bu kadar basit.

    umarım yıl sonunda ben yanılırım ve unutmazsam gelip editlerim, arkadaşlar çok pis yanılmışım(burayı daha güzel doldurabilirsiniz malum o kelimeyi yazarsam sorun olur) derim.

    erken edit: transfer sayısını yanlış yazmışım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın