• 36104
    inanılmaz büyük paraların döndüğü, milyonlarca insanların gündelik yaşamlarına direkt etki eden bu sektörde daha önce üst üste 4 sene şampiyon olarak yarattığı dominasyona benzer izlerle ilerlerken dışarda düşman edinmesi çok normal olan takımım.

    ancak içerde niye böyle toksik, rezil, kaprisli hainleri olmasını anlamıyorum. amaç kesinlikle ben galatasaray'a daha iyi hizmet ederim, takımımı daha iyi yönetirim değil; yürüyen bu kervandan ben de biraz tırtıklayayımdır.

    2023-24 sezonu boyunca saha içinde ve dışında nelerle uğraştığımızı unutmadık; yayıncı kuruluşu, geleneksel ve dijital medyanın mamalanması, hakemleri, temsilcileri, kurulların uyguladığı farklı cezaları derken 8 kollu japon canavarlarıyla uğraştık.

    bu kadar pislikle uğraşırken ekranlarda galatasaray'ı temsil edip, kulübe ve şahsına yöenlik tehdit, hakaret ve tacizleri göğüsleyen tek kişi erden timur'du. onun ayrılığıyla karanlık günlerin bizi beklediğini tahmin etmek zor değildi ancak daha sezon başlamadan ve işler çirkinleşmeden, daha dışarıyla hiç uğraşmadan içerden öyle büyük bir pislik fışkırıyor ki bununla baş edemez olduk.

    transfer listelerinin elden ele gezmesiyle kulübün mahremleri sızıyor derken soyunma odasında olduğu iddia edilen konuşmalar sızdırılarak takımın ikinci kaptanı kerem aktürkoğlu taraftarın önüne atılıyor.

    günlerdir medyadaki satılık/kiralık isimler büyükekşi federasyonu gitti, galatasaray bitti tadında küçücük beyinleri ve satılık karakterleriyle, ağızlarında salyayla galatasaray'a saldırıyor ama yönetimden çıt yok.

    şu sorunsuz günlerde yaşadığımız rezil şeyler, sezon içerisinde yaşayacağımız çok daha kötü günlerin habercisidir.

    bu takım net bir şekilde sahipsizdir. tek sahip çıkacak unsur taraftardır ve örgütsüz olduğu için onun da gücü neye yeter bilemiyorum. ultraslan'ı asla taraftarın içine almadım. çıkar gözermeksizin galatasaray'ı dert edinenleri kastediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın