• 10176
    zeka seviyesi diğer takım taraftarlarından çok da farklı olmayan taraftardır. diğerlerinden tek farkı zekasızların kulüp ve fenomen tayfasında nispeten sayıca az olmasıdır. bundan mütevellit zekasızlar, diğerlerindeki gibi sokak kavgasına çeviremiyorlar kulübü.

    ancak bu zekasızların sayısı fenomen, yorumcu vs. kısmında artarsa ilk mağlubiyette 2 senedir şampiyon olan hocasına istifa eder, 3 senedir en çok katkı veren topçusuna kadro dışı der, türklerden 100 katı fazla maaş euro alan ve katkı vermeyen yabancıların yalaması olurlar. öyle yalarlar ki hatta yeter ki tc pasaportuna sahip olmayan zerzevatlar oynasın da kulüp gerekirse 9. olsun, hiç önemli değil. onlar kıt zekalarıyla kurdukları ıslak hayalleri gerçekleştirebilsinler.

    1-2 tetikçinin ısmarlama haberiyle kendi hocasına kendi topçusuna düşman olacak kadar zekasız adamlar umarım yorumcu seviyesinde, fenomen, gazeteci (sözde) seviyesinde artmazlar. o artış kulübün artık fenerleştiğinin, beşiktaşlaştığının en net delili olacak, galatasaray tarihinden gelen global bir kulüp olma vizyonunu yitirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın