• 36095
    takımın oyun gücü olarak bir eksikliği olduğunu düşünmüyorum.

    sadece savunma parselasyonunda eksiklikler var. okan hoca bunu diziliş değişikliği ile yapabilecek bir kadro var. fakat bunun için bir tane daha sander berge tarzında bir oyuncu gerekiyor. takım kurgusu çok akıcı bir fluid 4-3-3 oynayabilecek oyuncu havuzuna sahip. savunma karşılamalarında 4-2-4'e evrilebilecek, hücumlarda 2-4-4 oynayabilecek yapıya çabucak kavuşturabilir okan hoca ve ekibi.

    bence karalar bağlanacak bir şey yok. şimdi konuşan herkes 5-0'ın etkisi ile konuşuyor. şu anda anket yapalım şampiyon beşiktaş çıkar. yine de en iyi topu biz oynuyoruz. aynı olay biz ilk kopenhag maçına çıkmadan önce de vardı. sonra ilk 30 dakikada hepimiz ağzımız açık izlemiştik kopenhag maçını. kerem biraz becerikli olsa 3-0 içeri girecektik neredeyse.

    o yüzden sakin olmakta fayda var. bu takımın içerisinde problem varsa onu okan hoca ve yönetim çözecek ama oyun gücü olarak kesinlikle eksik değiliz. konsantrasyon sıkıntısı ve yorgunluk göze çarptı beşiktaş maçında. geçen yıl en dikkate değer özelliğimiz dk 1-90 aynı sakinlikle top oynardık. beşiktaş maçında bu sakinliğimizi kaybettik ama bunun da bir daha tekrarlanacağını sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın