• 199
    --- alıntı ---

    amerika merkezli bilgi, veri ve pazar ölçümleri yapan nielsen gracenote firması, 2024 paris olimpiyatları için tahminlerini açıkladı. türkiye'nin paris 2024'de 4 altın, 5 gümüş ve 5 bronzla tokyo'daki rekoru (13) aşarak toplam 14 madalya ile başarı sıralamasında 17. olacağını tahmin ediyor. fransa'nın günlük yayınlanan spor gazetesi l'equipe ise türkiye'nin 2 altın, 3 gümüş ve 5 bronz ile 10 madalya kazanacağı öngörüsünde bulundu.

    --- alıntı ---

    sanırım tahminlerin altında kalacağız. tokyo 2020'de 13 madalya alarak tarihin en madalyalı olimpiyatını kendi adımıza gerçekleştirmiştik. öte yandan boksta programda sona yaklaşıyoruz. oradan 3 madalya gelecek, en az 1 altın da bekleniyor. tekvando ve güreşten de madalya bekliyoruz. karatede 2020 olimpiyatlarında 4 madalya gelmişti. bu olimpiyatlarda karate yok. yani bir önceki 13 madalyayı geçemeyeceğiz gibi.

    türkiye'nin doğum oranı artık binde 1 bu arada. artık türkler doğurmuyor. bundan sonra hep yaşlı olacağız. tarihimizin pik noktasına geldik. en potansiyelli halimiz akp dönemine denk geldi. bundan sonrası kesinlikle daha karanlık. hikayenin sonu çok da iyi bitmedi maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın