• 10159
    bir hezimet yaşandı. hayal kırıklığını, sinirlenmeyi anlıyorum ama sakin olmamız lazım. özellikle yönetimin bekçiliğini yapan muhabir/yorumcuların yönlendirmesiyle hocaya ve futbolculara ağza alınmayacak hakaretler yapmaya gerek yok.

    galatasaray sezon başı ağır yükleme yaptı. ve bu yüklemenin sonuçlarından biri olarak sezon başını düşük formda geçirecek. 2 senedir bu böyle zaten. bu gerekli mi? sezon sonunu getirebilmek için gerekli. yoksa nefesiniz yetmez.

    beşiktaş maçının tek sebebi bu değil tabi ki. nellson'un bireysel hataları, okan hocanın hem rakibine çalışmaması hem maç içindeki taktiksel hataları maçı bu noktaya getirdi. ama sonuçta bir maç. bir maçla 2 sezon şampiyonu takım da hoca da bu kadar eleştirilmez.

    öldürmeyen her acı güçlendirir. hocayı ve oyuncuları öldürmezsek bunu göreceğiz. yönetim işini yapacak, daha eksik oyuncu varsa tamamlayacak. başarıya doymuş oyuncu vavra gönderilecek.

    2 sene önce ismael varken ilk 10 hafta beşiktaş uçuyordu, icardi yerine weghorst'u almalıydık. sonra ne oldu? van bronckhorst'ta aynısını yapıyor. erken form tutturuyor.

    birileri hedef olacaksa o yönetim olmalı. 30 milyon euro'yla 2 transferi 2 ayda değil de 1 ayda yapsalardı bugün bu yaşanmayacaktı muhtemelen.

    biz sakin olalım. hocamıza, topçularımıza sahip çıkalım. görecekseniz bunu yaparsak sezon sonu şampiyon olacağız. ve bugün çok övülen beşiktaş erken form tuttuğu için o sezon sonunu getiremeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın