resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11207
    kendisi eski tarz tam bir ceza sahası golcüsüdür. 3 pozisyon hazırla birini atar. tam türkiye ligi oyuncusu. kendisine top gelmeyince haliyle yokları oynuyor. a kalite man city, b. münih filan değil ama roma, benfica gibi takımların arzuladığı bir futbolcu olur hep. o takımlara göre de inanılmaz bir sevgi görüyor bizim memlekette, bir insanın temel ihtiyacını iliklerine kadar hissediyor. yani bizim ne kadar şanssa kendisine sahip olmak, kendisi için de o kadar şans.

    yalnız bu erden timur çok önemliydi, adamın morali bozuldu olayı biraz can sıkmaya başladı. profesyonel dünyada kendisine 10 milyon euro maaş veriyoruz. üstüne bir de yöneticisi kendisini pışpışlamak zorunda değil. taraftar olarak oyuncuların o kadar da psikolojisini düşünmek zorunda değiliz.

    kötü de oynamıyor zaten, adama top gelmiyor sorun bu. çok tepesi atarsa ben giderim derse de kendi bilir, ihtiyaçlar karşılıklı, o da biraz bize muhtaç, şu aşk halinden çıkıp biraz profesyonel bakma zamanı geldi bu adamla ilişkimize.

    batshuayi de az buz bir adam değil, ilk 11 başlaması, sonradan icardi ile değişmesi, olası olmalı. icardi çıkmıyor diye 4-2-3-1den 442’ye dönmek zorunda kalıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın