• 36026
    bu takımda fiziğin f’si, temponun t’si bile yok. sağ bek alıyorsun ön koşulu sakat gelmek. sol beki zaten en son çat pat yuto nagatomo doldurabilmişti. 8 numara için artık yorum bile yapmak abesle iştigal. ön tarafta barış alper dışında hiçbir topçusu bu halleriyle ilk 11 oynayamaz durumda.

    kısacası muslera, davinson, torreira, barış alper dışında hiçbir futbolcusu 11 oynayabilecek durumda değil. işin kötüsü bazılarının o seviyeye gelme ihtimali de yok. mesela nelsson daha geç açılan bir futbolcu. yine abdülkerim’in de forma gireceğine inanıyorum ama o da maks. bir sezon daha bu seviyede kalabilir.

    mesela ziyech’e sihirli değnekle dokunsan yine olmaz. en fazla çok yarım saat o da savunma yapmamak kaydıyla top oynayabilir. zaha ha keza aynı şekilde. kerem aktürkoğlu ile ilgili artık yorum yapmak doğru değil. sorunu fiziksel ya da taktiksel değil.

    icradi’nin fiziksel olarak geriye gittiğini görmüştük. bu sezon baya zayıflamış geldi. eskisi gibi takımı sırtlamasını beklersek sene sonuna simge’yi sahneye çıkartmayız. takım toparlarsa o da golünü atar. hepsi bu.

    ezcümle bu takıma en az 3 transfer daha lazım ilk 11’e. o zaman belki diğer kağnıları taşıyabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın