• 10153
    bugün galatasaray, savaş alanında gardını ve kılıcını düşürdü, dizlerinin üzerine çöktü, futbolun patronu teknik direktörü aklını yitirdi ve askerlerini suçladı. sorunlarını, eksikliklerini çözmüş görünümü verdiği bir sürece girmesi gerekiyor, yoksa onun kellesini isteyen çok fazla pleb var.

    kaptan muslera bu zor zamanlarda sessiz olması benim de gözüme batıyor. bir bülent korkmaz veya puyol ayarında kaptanlar uzun yıllardır futbol dünyasında yok. sizden ricam en yangıncıdan en poliyanaya kadar aklı selim olmak zorundayız. elimizdeki kartlar bunlar. masayı dağatmadan önce sahip olduğumuz gücü kullanmak için en akılcı yollara başvurmalıyız şu andan itibaren. bozucu veya küçültücü söylemler yerine eldekini düzeltecek akılcı yaklaşımlar yapmak taraftarın asli görevidir. kontrolsüzlüğümüz okan hocanın talihsiz zaha açıklaması gibi zararlar verebilir ki okan hoca evine gidip bir kaç saat sessiz kaldığı an, 5-0’ın kritiğinden çok zaha söylemine üzülecek. biz bu duruma düşmemeliyiz. talihsiz bir maç başlangıcı, hatası normalin üzerinde bir pas yüzdesine sahip galatasaray futbolu ve ortasahası tamamen boşalmış ve stoperi kırmızı kart görmüş bir takımın 5-0lık sonucu oldu. bu camianın her birimine çok iyi ama talihsiz bir tokat oldu. uefa kupası öncesi 5-0lık chelsea maçının hayrı olması dileğiyle. lige başlamamızı umuyorum.

    yönetimin istifasını ve eksik yerler için baskı oluştururken bir yandan da okan hocaya yapıcı desteğimizi vermeliyiz. erden timur’un başkanlığı için doğru zemini en iyi biz oluştururuz. hala güçlüyüz hala güzeliz. kibri ve eldeki güzelliği bozacak söylemleri bir kenara bırakın. ofsayt yağmuru için teşekkürler. umarım söylemek istediğimi aklıselimler kapacaktır. hepimize geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın