resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11179
    böyle bir mağlubiyetin ardından hiçbir oyuncunun başlığına bir entry girmeyi düşünmüyordum zira bana göre bunun sorumlusu oyuncular değil, sorumlu kesinlikle yönetim. nedenlerini fırsat bulur da bir bölüm çekebilirsek pera'dan sevgilerle'de uzun uzun anlatırım. özetle sen şampiyon olurken bile eksiği olan takımı yeni sezona da aynı eksiklerle sokuyorsan takımı sahipsiz bırakmışsın demektir. sahipsiz bir takım da bu saatten sonra kime kaç para verip transfer ederse etsin kolay kolay düzelmez. çünkü futbol fizik kadar, yetenek kadar, mentalle de motivasyonla da alakalıdır. galatasaray'da bu sene o yok ve bu, tek başına okan buruk'un yapacağı bir şey değil. o yüzden başarısızlık(evet bu sezon başarısız bir sezon olacak ne yazık ki) okan hocaya ya da oyunculara değil dursun ve avanesine yazar benim nazarımda.

    gelelim icardi mevzusuna. kendisinin transferine karşıydım, risk diyordum ama transferini isteyenler haklı çıktı. çok ama çok büyük bir katkı sundu, başarıların başrolü oldu. kötü oynaması da sorun değil, her futbolcu kötü oynayabilir, önemli olan totalde ne yaptığıdır. ancak eğer madalya törenine çıkmamışsa işte asıl büyük eleştirim buna olacak;

    tüm büyük yıldızlar başarılarda en önde olurlar, en çok alkışı alırlar ve sıklıkla da en çok parayı kazanırlar. ama bunun bir bedeli vardır hayatta her şeyin bir bedeli olması gibi. bu bedel, çok koşmak, mücadele etmek falan değildir. başarıda en büyük övgüyü, alkışı sen alıyorsan başarısızlıkta da en büyük sorumluluk senindir.

    ıcardi bu kötü geçecek sezona rağmen goller atacaktır ama bu saatten sonra benim için olası bir başarıda en çok alkışı hak edecek adam olmayacak artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın