• 682
    anladığım kadarıyla okan buruk’un talebiyle takımın ana yapısını bozmadan (kerem dahil önemli parçalardan kimseyi göndermeden) sadece eksik yerleri tamamlaya yönelik bir çalışma yapıyorlar. bunu da gecen sene bizimle olmayan veya ihtiyaç duyulmayan oyuncularımızı satarak veya kiralayarak finanse etmeye çalışıyorlar (zaniolo, emin, tete ve olası yunus akgun satışı).

    eksik yerlerimiz belli: sag bek, 8 numara elzem, ilaveten olursa mertens’in arkasına bir 10 numara. sag beke jelert geldi. 8 ve olası 10 transferlerini bekliyoruz. belki sol bek yedeği de düşünülebilirdi ama yabancı kararından sonra oraya para harcamayıp dubois’i denemeyi planlıyorlar sanırım.

    eğer olaya gerçekten bu şekilde bakıyorlarsa, ben de dahil yönetime bu kadar sayıp sövmüşken, transfer dönemi kapandığında geri dönüp bakıp aslında fena iş yapmamışlar noktasına gelebiliriz. davinson, kerem hatta barış gibi kesin gideceğini düşündüğümüz adamları koruyup üstüne eksik mevkileri kapatmış olabiliriz. tabi bunun için jelert’in iyi çıkması ve gelicek 8 numaranın çok iyi bir oyuncu olması belirleyici kriter olacak.

    gerçi her durumda yine bir yönetimsel iletişim zaafiyeti var. şayet strateji yukarıdaki gibiyse niye bir allahın kulu çıkıp da şunu güzelce taraftara anlatamaz…
App Store'dan indirin Google Play'den alın