resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10306
    bu yangın yanlış anlaşılmasın. hemen herkes hocanın mevcut kadroyla dahi şampiyonluğun bir numaralı favorisi olduğunun farkında. siz bu rezaleti insanlara yaşatmaya devam ederseniz olası en ufak bir başarı bile sizlere “rağmen” gelecektir. bu sebeple takım ne yaparsa yapsın kimse size en ufak bir paye vermeyecek. başarılar insanların kafasından bugünkü çaresizliği siler ama başarılacak her şeyin size rağmen başarılacağı düşüncesini silemez.

    istifa etmesini istemek absürt olacak, ancak insanları o noktaya gitmesine zorluyorsunuz ya hayretler içerisinde izliyorum. insanlar yanlışlarından ders çıkarır, geçmişi bu kadar yanlışlarla dolu bir insanın en ufak bir tanesinden dahi ders çıkaramamasını hayretler içerisinde izliyorum.

    yahu kimseye saygınız yoksa kendinize saygınız olsun sayın başkan. şu yaştan sonra iki senelik efsanevi süreçte dahi imajınızı toplayamadınız. daha bir de olan imajınızın köküne kibrit suyu döküyorsunuz. hadi taraftarın sesi kulağınıza gelmiyor da çevrenizde de mi sizi uyaran kimse yok? ağzım açık takip ediyorum şu süreci gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın