• 2102
    içine yazı yazmak, fikir belirten entry girmek ya da bir şeyleri eleştirmek şahsımın harcı değil. bunu anladım bugün. burada yapılabilecek en iyi şey görev dağılımı yapmak. realiteye gelince iş ben varım ağa. bugün dış gruplardan 60-70 kişiyi aramıza ekleyerek galatasaray sözlük tribün grubunu kurarım. kralını yaparım hem de bir haftamı alır.

    bir tane aslan heykeli yaptırırım, kulübe galatasaray sözlüğün hediyesidir derim, wasabi bir proje çizer mermerden bir merdivenli platform, üstüne aslanı koyarız, maç öncesi altında toplanırız, bizim profili gördükçe millet akar yanımıza. rant elde etmeye çalışanları rezil eder, siktir ederim. krallar gibi grup kurarım.

    inat ederim bırakırım işi gücü yaparım bunu. hayatımın bir kısmını harcarım gerekirse. ama kime, neye?

    adamlar sadece bende de akıl var diye kendi haklı buldukları fikirleri bile eleştiriyorlar, fenerin puan kaybettiği her maçtan sonra burada makara yapıyorlar, sonra da bu adam mod olmasın... altına da destan yazarlar. adam ironi bu nick der, her yazısını ironi olarak yazar ama anlatamaz. sözlük için telaşlanır bir süreden sonra inzivaya çekilir, sözlüğü terkeden adam... derler. olmaz abicim öyle olmaz o iş. şu herkese kapak takacak zekanızı saklayın biraz. bunlar sizin fikriniz değil sadece eleştirmek için yazıyorsunuz. bunun aksini kimse ispat edemez, tıpkı benim bu teorimi ispat edemeyeceğim gibi.

    en iyisi eller klavyeye, bakın malzeme verdim size, pas verdim hadi gol atın, eleştirin beni de.

    size (bkz: #392349) no'lu yazıda sözlükten kopmalar olacak dedim de arada kaynadı. başta ben, barfly, haz etmem rapidden, soy ozan ve sözlüğe emeği geçen birçok insan sözlüğün şu anki durumundan rahatsız.

    nkfvas'yi eleştiriyorsunuz ama ben muhbirim bu sözlükte ve iki gün evvel ''fenerbaze zamiyası'' diye entry sildim yahu. entry bile değil başlıktı. neyse sizin dertleriniz bitmez, bizi de sözlük için çabamız bitmez. ben çabalamaya devam edeceğim arkamda da arkadaşım olarak gördüğüm en az 50 adam var. onlar bana yeter. geride kalan 3-5 klavye mastürbatörü de zirveye gelsin de öyle konuşalım. beni eleştirecek adam gelsin karşıma öyle eleştirsin. ben her zirvede varım, reel'im ben. siz de öyle olun bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın