• 555
    yabancı sayısı kesinlikle değişmeyecekse 2 adet yabancı transferi yapacağız. batshuayi gelmeseydi 8-10 oynayabilen biri daha gelsin istemiştim ama bats gelince iş değişti. kaan'ın orta sahaya tamamen evrilmesiyle 2 tane yabancı orta sahadansa 1 adet ile geçiştirebiliriz.
    yalnız bence en büyük sıkıntımız defans bölgesinde.
    bir kere emin bayram kesinlikle gitmemeli. köhn'ü ve apo'yu aynı anda yedekleyebilecek abidal tarzı bir sol ayaklı, uzun boylu bir defans kesinlikle takıma kazandırılmalı.
    artık nelson mu gider bunun için davinson mu gider o kısmı ben bilemem. ben davinson kalsın isterim. bu sol ayaklı çok yönlü defans takviyesi bizim sağ bek ve orta saha seçiminde de daha flexible olmamızı sağlayacaktır.

    köhn-fakir abidal'ı(oostervolde tarzı)-apo-davinson-emin-metehan-sağ bek-kaan

    4 kişilik bölgeye 8 kişi yazmış oldum ama metehan çok süre alamaz ve kaan'ın da asıl bölgesi orta saha olacaktır. bizim bu kadar yüksek kalitede 2 sağ stoperimiz varken sol tarafta dengeyi sağlayabilecek oyuncu eksikliğimiz olması dengemizi bozacaktır.
    sağ beke abidal tarzı bir futbolcu alalım olsun bitsin de denebilir ama bu sefer de köhn ve apo solda bütün sezonu oynamak zorunda mı kalacak? diyelim ki gurbetçi falan sol bek bulduk bu sefer sağ stoperlerimizden birisinin solda aynı performansı vermesini beklememiz gerekir. ben yapamadıklarını görüyorum. emin kesinlikle gitmemeli. bir şekilde ikna edilmeli ve gerçek bir kontrat verilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın