resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10270
    normalde takımlar kötü gidişe geçtiğinde istisnalar haricinde fatura sırasıyla oyuncu - hoca - yönetim şeklinde işler. lakin kendisi için durum farklı işleyecek gibi. zira ortada 2 senedir puan rekorlarını altüst ederek gelen ve kendisinin tüm defolarını kamufle eden bir okan hoca gerçeği var. dolayısıyla umarım şahit olmayız ancak sendeleme durumunda zamanında hamza hamzaoğlu döneminde yaptığı gibi bu sefer başkan kendisini bu işten sıyıramaz.
    bu nedenle allah korusun saha neticelerinde aksilikler olursa ve nasılsa okan buruk'u ham yaparım gibi bir düşüncesi var ise boşa hayal kurmamalı bence.
    önce erden timur'un küstürülmesi, akabinde eskide kalan söz verip tutmama benzeri kötü alışkanlıklarını devam ettirmesi ..... vs.
    maalesef 2 sene önceki seçimi abartısız "sadece ve sadece" erden timur faktörü ile kazandığını ne yazık ki çabuk unuttu. lakin, unutmaması gereken bir şey var; belki taraftarın kongrede oy kullanma gücü olmayabilir, ancak kamuoyunda oluşacak sert rüzgarlarla daha önce de örneği olduğu üzere olağanüstü kongreye dahi gidilebilir.
    (bkz: burak elmas)
App Store'dan indirin Google Play'den alın