• 35833
    erden timur sonrası bu kadar vasat bir transfer dönemi yaşayacağımız kesindi. ancak hepimizin kafasında acaba bir süpriz olur mu diye beklenti vardı. görülen o ki ne hocaya verilen sözler tutuldu, ne de medyaya verilen isimler alınabildi. transferler kampa yetişecek diyen başkan dursun özbek geçen senenin ardından bu sene de sınıfta kaldı.

    işin güzel tarafından bakacak olursak transferde henüz büyük bir yıldızımızı kaybetmedik. gitme adayı olan çok sevdiğimiz topçularımız var, ancak yönetim gösterdi ki, kim giderse yeri dolmayacak. bu dakikadan sonra yeni transfer beklemek yerine mevcudu korumak elzemdir.

    asıl korkutan kısım hocamız okan buruk'tur. geçen sene elindeki kısıtlı kadrodan maksimum verimi almış, 1 milyon penaltı kampanyası uygulanan rakibimiz fenerbahçe önünde rekor puanla şampiyon yapmıştır. gel gör ki hocaya verilen hiçbir söz tutulmuyor. hoca yangın yapıp mevcut ortamı bozmak istemiyor, ancak olası bir kötü gidişatta olan hocaya değil yönetime olur.

    galatasaray'ımız için en iyisini umalım, henüz çok zaman var, umarım korkularımız haksız çıkar da en azından 2 tane mevkide transfer yapmayı başarabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın