resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10254
    2018’de karşısına aday çıkmamıştı da mustafa cengiz kimse kendisini doğru düzgün tanımıyorken aday olmaya karar vermişti. sürpriz şekilde de seçilmişti. sırf liseli diye ibra edilmiş biridir dursun özbek. mustafa cengiz’i ibra etmeyen genel kurul (mahkemeden geri dönmüştür) dursun özbek’i ibra etmekte bir sakınca görmemiştir.

    kaldı ki galatasaray tarihinde adnan polat’ı ve burak elmas’ı da dahil ederek söylüyorum ki ibra edilmemeyi dursun özbek kadar hak eden bir galatasaray başkanı olmamıştır. galatasaray tarihinin en kötüsü, en başarısızıdır.

    demek ki genel kurul galatasaray başkanı galatasaray liseli değilse anında faturayı keser, liseliyse kulübü mahvetmesi pahasına o kişiyi ibra eder. ben buradan bunu görüyorum.

    ve yine bir not düşeyim ki galatasaray’dan ısrarla gitmeyen, peşini rahat bırakmayan bir başkan olmamıştır kendisi haricinde. o bile tuhaflığını göstermeye yeter. ocak 2018’de kaybettin, mayıs 2018’de kaybettin. 2021’de aday olacak zemini yakalayamadın. 2022’de yine aday oldun, erden timur için sana bir şans verildi ki neredeyse eşref hamamcıoğlu kazanıyordu, %51’e %49 kazanabildin.

    faruk süren, mehmet cansun, ünal aysal, hatta rahmetli mustafa cengiz ve özhan canaydın… senin gibi yaptı mı hiçbirisi? hepsi kaybettiyse ya çekildi bir daha aday olmadı ya da bana bu kadar yeter haydi eyvallah diyerek çekti gitti. sen gönderilip gönderilip istenmediğin yere geri dönmeye çalışıyorsun sürekli. bu bile seninle ilgili çok şey anlatıyor aslında. ama anlamak isteyenlere tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın