resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10252
    sayın başkan, makamınıza ve yönetiminize saygımız sonsuz.

    ben kışı geçirdim ama yediğim ayazı unutmadım. (bkz: #3403272)

    size de bu tepkim ama esas ibrahim hatipoğlu’na; dün bende eleştiri yaptım. sayın hatipoğlu’nun yuvarlak şekildeki söylemleri sebebiyle hepimiz töhmet altında kalmış bulunuyoruz. siz ya da yöneticiniz kimsiniz ki benim galatasaray’lılığımı sorguluyorsunuz?! ne sizin, ne de yönetiminizden birinin haddine değildir! çeyrek asırımı verdim galatasaray yolunda ben. nice sevgililerimden vazgeçtim. çocuğumu galatasaray’lı yapamayacaksam kızlar hiç olmasınlar dedim. nice seçme anında galatasaray’ı seçtim, maçlara gittim. nice etkinliklerde galatasaray’ı takip ettim. günlerce üzüldüğümü bilirim. pişman mıyım? değilim. yine olsa yine yaparım. kimseye de sorgulatmam galatasaray’lılığımı. ben galatasaray’ın kendisiyim. yönetiminize hiç yakışmadı, böyle açıklama olmaz.

    sayın hatipoğlu, siz yönetime gelirken hangi takımın yöneticiliğine geldiğinizi bilmeyecek bir iş adamımı mısınız? gsyiad’dan şu an ki görevinize gelirken bu takımın neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorsanız bu sizin hatanızdır. bilmiyorsanız, bakın ben size kısa özet geçeyim:

    1) sacha boey, bayern münih’e transfer oldu. yarım sezon sağ beksiz oynadık. sonucu da şu oldu: avrupa’dan elendik. bahane dinleyecek durumda değilim ben.

    2) dries mertens’in yedeği yok. takımın beyni olan bu oyuncu sahada olmadığında yada sakat olduğunda kilit açamıyorsunuz. lucas torreira’ya çok yük düşüyor. dolayısıyla 8 gibi oynayabilen 10 ya da 10 gibi oynayabilen 8 lazım.

    sayın başkan, son olarak biraz tepki olunca okan buruk’u taraftarın önüne çıkarmayın. böyle devam ederseniz teknik adamı kaale almamaya başlayacağız.

    iletişim kuramamak sizler için sorun ise bir iletişimciyi işe alın.

    biz demiyoruz ki ne olursa olsun transfer yapın. biz diyoruz ki ‘muhabirlerin tamamını kulüpten uzaklaştırın!’ x ismi haber yapabiliyorsa bir muhabir, bu bizde beklenti oluşturur. sonra da sizin ne söylediğinizin bir önemi kalmaz.

    siz galatasaray’da daha önce başkan olmuş bir başkansınız. böyle çaylaklıklar yakışmıyor galatasaray’a.

    kemerburgaz metin oktay tesisleri dediniz, türkiye bankalar birliği’nden çıkış dediniz; iş hayatında olabilir gecikmeler. tek beklentimiz esas faaliyet alanımız olan futbol şubesinin bu kadar iyi bir yatırımı varken doğru adımların doğru iletişimle atılmasıdır.

    sayın başkan, sizin ve yönetiminizin bizim bakışımızla görünen perspektifini açıklamaya çalıştım. başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın