• 537
    bizzat geçen sene yaşanan olayların kopyasının yaşandığı dönem.

    - geçen sene rashica'yı okan hoca çok istiyordu hatta bir kaç kere basın toplantılarında bahsetmişti. her gün ha geldi ha geliyordu sonra beşiktaş'a gitti.

    - bu sezon oğuz çok istendi. her gün ha geldi ha gelecek diye haberler çıktı. sonuç fenerbahçe'ye gitti.

    - geçen sezon da galatasaray orta sahaya en büyük bütçeyi ayıracaktı. goretzka, guendouzi, gravenberch havada uçuşuyordu. sonunda eylül ayına gelince az kalsın vecino alacaklardı. sıtmaya razı edip kiralık bitik ndombele getirdiler.

    - şimdi de sezon başından beri bütçe var, orta sahaya para harcanacak deniyor. mctominay, ilkay, wendel falan havalarda uçuşuyor ama sonuç gene yok tabi ki.

    bana göre galatasaray daha geçen sezonun başından beri çok yanlış bir transfer politikası izliyor. "en iyisini alacağız, yıldız getireceğiz" gibi söylemlerle taraftarı da bu hayal dünyasına alet ediyor. normal de hiç alamayacakları adamların peşinden koşup taraftara hayal satıyorlar.

    yönetimin başında a ismi varmış, b ismi varmış fark etmiyor. günün sonunda hepsi aynı kafada çalışıyor çünkü. taraftarın da yöneticilerin de hangi ligde oynandığının, türk futbolunun ekonomik durumunun farkına varması lazım. sürekli torreira, icardi örneği veriliyor ama bunlar büyük piyangoydu. bir daha böyle transferleri on yılda bir yaparsın. aynı felipe melo gibi.

    yıllardır şöyle scout ekibimiz var diyorlar. ne hikmetse dibinde ki ülkelerden hiç haberleri olmuyor. sonra sağır sultanın bile duyduğu wonderkidlerin peşinden koşup "scout" diyorlar. onları juve, chelsea vs. falan istiyor ama scouta bak!

    geçen sezon yıldız diye diye hem maaş bütçesini mahvettin hem de avrupa'da senin yarı fiyatına kurulmuş, belki daha da azına kurulmuş takımlara fizik olarak ezildin ve elendin.

    bu saatten sonra bu zihniyet değişmeyecek tabi ki ama elinde çok güzel bir potansiyel vardı. onu sekteye uğrattın. şimdi de aynı mantıkla hareket ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın