resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10243
    zamanında direkt ihtiyacımız olan irfan can kahveci alınmadığında transferi için çiçek çikolata ile başakşehir kulüp binasına giden rahmetli başkan mustafa cengiz için galatasaray'ın parasını sokağa atmadı deniyordu. bizzat kendisi bitirmek için çabalıyordu bu transferi ve sonunda oyuncu fenerbahçe'ye transfer oldu. evet başkan haklıydı ihtiyacımız olsa dahi irfan can kahveci 11m euro + deniz türüç + tolga ciğerci etmezdi. herkesin bir değeri var ve üzerine çıkıp kazıklanmak doğru değil.

    bugün ise hiç ihtiyacımız olmayan oğuz aydın için ederinin 2 katı bonservis isteyen alanya'ya 6m ödemedi diye dursun özbek'e edilmedik hakaret kalmadı. neymiş bizzat ilgileniyorum demiş. adam öyle dedi diye kazık mı yiyelim? alanya 20 istese 20 mi vereceğiz başkan öyle demiş bulunmuş diye?

    o gün nasıl ki mustafa cengiz itibarını zedelemeyi göze alıp fenerbahçe ile sidik yarışına girmeyip kazıklanmadıysa ki mevzu bahis ihtiyacımız olan bir futbolcuydu, bugün de dursun özbek aynı şekilde bencilce hareket etmeyerek itibarı zedelense dahi galatasaray için en doğru kararı verip ihtiyacımız olmayan bir futbolcu transferinde kazıklanmamızın önüne geçmiştir. galatasaray'ın menfaatini kendi menfaatinin önüne koyduğu için kendisine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın