resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10241
    taraftara verdiği hiç bir vaadi yerine getirmeyen ve maalesef kulübümüze başkanlık yapan zat.

    bu sıralar galatasaray’ın parasını çarçur etmekle meşgul. kendisi hakkında açılan #dursunözbektransferlernerede vb. taglere hiç bir zaman dahil olmam zira bu kez de gidip parayı boca edip kapı gibi sözleşmeler verip taraftarın gazını almaya çalışacaktır.

    kendisi istifa etmelidir. kendisinin derdi florya arazisiyle alakalıdır. daha önce de o araziyi kulübümüze cüzi bir bedelle kaybettirmiş ve başkanlıktan def edilmiştir. şimdi de tek misyonu ayan beyan budur.

    devletle ilişkileri olduğundan da şüphelerim bulunmaktadır. zira galatasaray gibi bir kulübün bu kadar başarılı bir şekilde önü açılmışken “gerçek” adayları karşısına çıkaramaması normal değildir.

    kendisi varken güzel günler ancak tesadüfi olarak başımıza gelebilir. örneğin okan buruk’un ekstra başarılı performans göstermesi, erden timur’un insan üstü çabayla çok başarılı transferler yapması vb. ancak erden timur floryayla alakalı kendisine ayak bağı olunca bertaraf edildi. okan buruk elindeki tek aseti ve elindeki bu aseti de kendisine karşı oluşan tepkilere kalkan olarak kullarak yıpratacaktır. dünkü kalitesiz yayın bunun bir örneğidir.

    galatasaray futbol takımı başarılı olsa bile kulübü uzun vadede zarara sokacağına emin olduğum başkandır. ona oy veren her kişi benim nazarımda galatasaray’a zarar vermiştir. galatasaray’a “siyasi” bakış açısıyla yaklaşıp “ne yapalım başka aday yok ki” diyerek oy verenlerin çok meşhur bir siyasi partiye oy veren seçmenlerden bir farkı yoktur.

    tablo karanlık, florya işi çözülene kadar da bu böyle olacak zira bu adam o işi çözmek üzere seçilmiş bir maşa bana kalırsa… bu kadar başarısız bir başkanın galatasaray’ın başına “tekrar” geçirilmesi ve hatalarına rağmen kulübün başında tutulması tesadüfi olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın