resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 10236
    transfer için atadığı yöneticisinin 'beğendiğimiz bir oyuncu' dediği, kendisinin transfer için bizzat başkanlar seviyesinde görüştüğü (bunu da ballandıra ballandıra mamaladıklarına haber yaptırdı) hatta ayaklarına kadar gittiği oyuncuyu bitirememiş çapsız başkan. muhtemelen rakip takım araya girip oyuncuyu alacak. son dakika atağı yapıp biz alsak bu seferde maddi olarak fecaat bir iş olacak.

    sorun değil aslında oyuncuyu kaptırmak. ilk defa oyuncu kaptırmıyoruz. lakin mamaladıkları onuru gururu olmayan muhabirleri üzerinden 'aslında rotasyonumuz çok kalabalık ihtiyacımız yok' gibilerinden kendilerini aklayacak haber çıkartmaları rezilliktir, insanları aptal yerine koymaktır. hocanın oyuncuyu istememe gibi bir durumu olduğuna bizi inandıramazsın. ligde alabileceğin tek iyi yerli kanat zaten niye istemesin hoca? ama bahane bulmak zorunda. o bahane de komedi. yahu bu takımın kanatlarında keyfi olarak top oynayan ziyech, ne vereceği belli olmayan zaha ve yunus, gitme ihtimalleri olan barış ve kerem, son olarak da futbolla herhangi bir alakası olmayan tete var. maşallah süper bir rotasyonumuz varmış. güvenip de yola çıkılacak iki oyuncumuz var onlarda gidecek mi kalacak mı belli değil.

    velhasıl kelam yalan haber yaptırma işlerini bırak. biz senin ne kadar çapsız ne kadar yalancı ne kadar utanmaz biri olduğunu biliyoruz. tasmasını tuttuğun muhabirlerin taraftara ayar vermeye kalkmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın