• 10122
    özellikle son dönemde ülkenin ve klübün içinde bulunduğu ekonomik buhrandan dolayı, performansı iyiye giden başarılı futbolcularını, hatta herkesin gıpta ettiği gençlerini belli bir miktara okutalım felsefesini benimsemiş kitle.

    artık baş gösteren futbolcuların başarılarının, takımı avrupada nasıl ileri götürebileceğinden çok, piyasa ve olası satış değerleri üzerinden konuşuluyor.

    son dönemde gelen lig şampiyonluklarının da bunda etkili olduğunu düşünüyorum. futbolda yerel ligde elde edilen başarı üzerinde maalesef biraz doymuşluk mevcut. özellikle taraftar özelinde...

    büyük liglere oyuncu yetiştirme takımı olduysak başkanımız açıklasın ve hedeflerimizi ona göre koyalım. takımın en değerli oyuncularını ve gelecekte katkı sunacak değerlerini o kadar veriyolarsa hemen şunlara okutalım, arabistan olur ingiltere olur şeklinde hareket ederek hayallerine ulaşamazsın.

    tabiki çarkı döndürmek için senin için alternatifi olan oyuncunu, takımın oyununu çok etkilemeyecek adamları, kadro mühendisliğini iyi bir şekilde ayarlayarak satabilirsin ama ana felsefen bu olmamalı.

    ligdeki başarıların hedefine ulaşmak için bir araç olduğunu unutma. çünkü kuruluş amacın olan ana hedefine 119 yıllık tarihin boyunca sadece bir kez ulaşabildin. ikincisine ulaşmak için de takımında avrupada fark yaratacak adamlara ihtiyacın var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın