• 951
    başta yağız olmak üzere tüm menajer tetikçilerini rezil etmiştir. ayrıca merih demiral ceza alırken uefa delegesi servet yardımcı'nın tatilde olduğunu iddia etmiştir. son olarak da ali koç'un mehmet büyükekşi'yi fetöcü olduğu için desteklediğini ima etmiştir.

    --- alıntı ---
    https://twitter.com/...231671146357103?s=19

    fatih altaylı: "spor yorumcusu, gazetecisi olarak youtube'da fırıl fırıl gezenlerin büyük bölümünün menajerlik şirketleriyle ve teknik direktörlerle akçeli işleri var. bunların, montella'yı teknik olarak değerlendirecek ihtimali yok, bunlar paralı askerler."

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    https://x.com/...234877914034240?s=19

    fatih altaylı: "türk milli takım oyuncusu merih demiral uefa'dan haksız yere ceza alırken deve kuşu gibi kafasını kuma gömen uefa icra kurulu üyesi servet yardımcı'nın tatilde olduğu söyleniyor!"

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    https://x.com/...236496886038842?s=19

    "ali koç, belki de fetöcü olduğu için destekledi!"

    fatih altaylı: "bana; servet yardımcı'ya laf söylediğim için 'büyükekşi devam etsin diye böyle yapıyorsun' diyenlere;

    ben mehmet büyükekşi için 'bu adam fetö şüphesiyle thy yönetim kurulundan uzaktırılmış adam bunu nasıl tff başkanı yapıyorsunuz?' dediğimde bugün bana saldıran (fenerbahçeliler) taraftarların başkanı (ali koç), o zaman kendisini destekliyordu. belki de fetö'cü olduğu için destekliyordu onu da bilemiyoruz!"
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın