• 2907
    şike süreci ile başlayan ve kendimce galatasaray bağlantılı sebepler ile uzun zamandır takip etmediğim, desteklemediğim toplama takım. ayrıca merih’i günahım kadar da sevmem. ama bozkurt işareti yaptı diye ortalığı yangın yerine içeride ve dışarıda çeviriyorsa, bu saatten sonra baltaları gömer peşinden giderim. avrupa denen topluluk, bir tane şaklaban devlet başkanının engelli insanları bile askere almasıyla bazılarının menfaati olsun diye ses çıkartmaz, israil çoluk çocuk demeden soykırım yapar ses çıkarmaz, 80 sene önce insan bahçeleri kuran millet gelir sana insanlık dersi vermeye kalkarsa, işte o zaman alayının canı cehenneme. bu avrupalıların iki yüzlülüğü oyunculuk dersi olarak okutulsa, aktörler altın çağını yaşar.

    ayrıca içimizdeki irlandalılar daha tehlikeli. çünkü eziklik kompleksi ve kendilerinin farklı olduğunu dayatmak için bozkurt işaretine ırkçı der sırf batılılara yaranmak için. nasıl bir insanımız varsa eziklik iliklerine kadar işlemiş. sanıyorlar ki batıda medeniyet var. hah. ismet inönü ses tonu ile kulaklığımı atıp;

    hadi canım ordan sende.

    demek istiyorum.

    ekleme: ülkücüler dahil hiçbir siyasi topluluğu desteklemem. ama bozkurt işaretini türklüğe değil de ülkücülüğe ve ırkçılığa yoracak kadar da pembe popolu değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın