resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4089
    istediğimiz bonservis bedelini elde etmemiz çok zor gibi duruyor. hem kulüpler sakatlık geçmişinden, form durumundan, karakterinden, bahis mevzularından vs temkinli yaklaşıyor hem de zaniolo’nun ayrılmak istemesi elimizi inanılmaz güçleştiriyor.

    hiç ihtiyacımız yokken kullanmayacağımız bir oyuncuya sırf al-satçılık oynamak için elimizdeki tüm parayı yatırmak aradan geçen zamandan sonra karlı çıksak bile çok büyük hataydı. bütçesizlikten ya da limitsizlikten 2023 yazı transfer dönemini kötü geçirdik, şimdi de transferlere başlamak için satışını bekliyoruz anladığım kadarıyla. bu durumda oyuncu da kulübe aidiyet duymuyor, keşke en başında ya hiç almasaydık ya da bir plana dahil ederek alsaydık.

    artık kadro planlamasına dahil edemiyorsak ve istediğimiz miktarlara satamıyorsak özellikle italyan takımlarına karşı bir miktar paraya ek holosko olarak kullanabilmeyi denememiz gerekli bence. fiorentina’nın amrabat ile takas teklifi dedikodularına benzer bir şekilde. samardzic olur, kenan yıldız olur veya tottenham’a højbjerg teklifimizde olur buna benzer bir ilk 11’e bir transferimizin anlaşma zemininde kullanmalıyız. hiçbirinde kabul görmemesi durumunda değeri daha da düşecektir ama zaten şu anda da iyi bir bonservisle gidemediğine göre denemeye değeceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın