resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1706
    kendi sözümün üzerine başlığı altında yazmak istemiyordum ancak son girdiğim entryi okuyunca "bir süreliğine yazmama" üzerine kendime söz vermişim. şimdi son yazdığım entryi alıntılıyorum buraya. lütfen bu entry kendimi alıntıladığım için silinmesin, çünkü yazdıklarımı çok önemsedim:

    --- alıntı ---

    kendime söz vermiştim arda'nın burada başlığı altında bir süre yazmamaya ancak yok arkadaş, olmuyor yani. tutamıyorum kendimi. 26 mart 2024 avusturya türkiye maçında dipçik gibi alman liginde oynayan oyuncuları gördükten sonra, istersen ronaldinho ol çekilmez bu arda! bilerek örneği abartıyorum ki, demek istediğimi anlayın. ronaldinho bile öyle pis müdahalelere, öyle dişli mücadelelere girerdi ki, aklımızı alırdı.

    milli takım jogging yapma yeri değildir. kimse kusura bakmasın, koşacaksın arkadaş!
    --- alıntı ---

    26 haziran 2024 çekya türkiye maçında ferdi, mert müldür, okay, ismail yüksek, salih özcan, hakan, barış alper ne yaptı? mücadele... koştular aslan gibi.

    sen çalımı atıp kopamıyorsan karşı rakipten, koşamıyorsan bu yaşta bunun sebebini bilmek zorundayız. maç öncesi kaç gün arda güler yüzünden bir sürü söylentiler çıktı durdu. bu muydu tek derdimiz? galatasaray lobisi deyip durdular. siz var ya, kiriniz ve kininiz içinde kalın karaktersizler! neymiş bu arda güler yahu! nasıl bir ahlaki çöküntü yaşıyoruz. sakatmış, yorgunmuş... ne olacaksa olsun, koşacaksın arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın