• 3693
    ben açıkçası beşiktaş'ı bu sene rakip olarak fenerbahçe'ye kıyasla daha önde görüyorum.

    avrupa şampiyonasından yerlilerimiz bir ihtimal sakat dönecek. sağlam dönseler bile izin vs. derken sezona geç başlayacaklar. geç form tutacaklar.

    şampiyonlar ligindeyse 2 on eleme ve en az 8, büyük ihtimalle de 10 tane önemli maç oynayacağız- hepsi psikolojik olarak bizi çok yoracak. ben bu sene fenerbahçe'nin de önelemeyi geçip gruplara kalacağını düşünüyorum. aynı sorunu onlar da yaşayacak. beşiktaş ise savunmaya bir iki sağlam takviye ile ligi çok rahat götürebilir durumda.

    yeni yayın ihalesi ve baskılanan kurlar ve sahada 11 yabancı kuralı neticesinde anadolu takımları da daha zorlayıcı kadrolar kuracak. son 3 sezonun 2. lig seviyesindeki kadrolarına biraz çeki düzen verilmiş olur. bu nedenle geçen seneki gibi bir lig kimse beklemesin.

    bu şartlar altında beşiktaş yarış içerisinde olacaktır. bunun benzerini 2002/2003 sezonunda da 2008/2009 sezonunda da gördük.

    hadi ilki yüzüncü yıl vs. ayağına 2002/2003 biraz ittire ittireydi ama cl'de çeyrek final oynayan fenerbahçe ve ligde şampiyon olup euro2008'de yarı final oynayan takıma tonla oyuncu gönderen galatasaray dururken ibrahim toraman, yusuf şimşek falan ile şampiyon oldu adamlar. hatta onlar olmasa sivasspor türbülent ile olacaktı.

    başarılı geçen bir yaz şampiyonasının ardı fiziken yıkım demek. bizim ya da fenerin kadrosu bunu kaldıramaz. euro2024'te çeyrek final ya da yarı final falan görürsek galatasaray olarak ertesi sene işimiz zor
App Store'dan indirin Google Play'den alın