• 1070
    "elimde net bir bilgi yok ama turnuva öncesi demeçlerine bakarak arda’yı frenleyenlerin mehmet büyükekşi-hamit altıntop cephesi olduğu kanaatindeyim" demiş. bakalım nasıl bu kanaate varmış;

    "hamit altıntop, medyaya röportajlar veriyor ve bu çocukları 2032’ye hazırladıklarını filan iddia ediyor... sürekli hedeflerinin euro 2032 olduğunu söylüyorlar, zira federasyon olarak 2032’ye kadar görevde kalacaklarını ifade etmiş oluyorlar böylece satır arasında. hele de euro 2024’te milli takım iyi iş çıkarırsa, almanya’da başarılı olduklarını ve 2032’de şampiyonluk hedeflediklerini anlatacaklar ve bu ekibe devam etmeleri söylenecek. beklentileri bu" işte böyle anlamış uğur meleke. ev sahibi olacağımız 2032'yi önemsediklerini söyledikleri için bu turnuvayı kaybetmeyi göze alıyormuş tff. bu çıkarımı yapmak da, en az türk futboluna gelen mesih td jesus tespiti kadar mühim dikkat ederseniz. (satır arasında o kadar görevde kalamazlar da diyor)

    "inatlaşıyorlar oynatmamak için. benim birkaç aydır tff’nin 2005’liler konusunda tutumuna baktığımda hissettiğim bu. montella sanki sadece bir araç. problem daha büyük" kendi çalıp oynamış. hisleriyle de büyük resmi görmüş.

    "bence" ile başlayan "filan" ile olgunlaşan kendini överek biten köşe yazısı... vay arkadaş. işte feraset, işte gerçek gazetecilik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın