• 2833
    psikolojileri tamamen bozulmuş ve özellikle başkanlarının yönlendirmesi ile hayatta duydukları en güçlü his galatasaray nefreti olan fenerbahçe ve beşiktaş taraftarı tarafından rahat ve huzur bırakılmayan milli takımımız. bu genç takımın an itibari ile başarılı olma şansı imkansız hale gelmiştir. ve eminim ki bir çoğu en kısa zamanda ve yakaladığı ilk fırsatta yurtdışına kaçmayı seçecektir. çünkü bahsettiğim sebeplerden kaynaklı, otokontrol mekanizması az gelişmiş, yönlendirilmeye açık z kuşağı ne milli takımda, ne ligde, ne de sosyal hayatta huzur bırakmamıştır. x denen platform deliler alanına dönüşmüş, normal, sağduyulu insana rastlamak imkansıza yakın hale gelmiştir.

    gündemi bir kenara bırakacak olursak, rakip takımları iki farklı kategoride benimseyip, kadro seçimlerini ona göre yapmalıdır. kendinden çok kaliteli takımlara, hücum dahil olmak üzere mücadele gücü yüksek oyuncularla, daha zayıf ve kendi kapasitesindeki takımlara daha hücumcu bir takımla çıkmalıdır. bu şampiyonada yunanistan şampiyonluğu gördü bu gözler. senin portekiz, almanya, fransa, ispanya gibi takımları kalitenle yenme şansın yok. taşın kuşa çarpması lazım. o nedendir ki böyle a klas takımlara mücadele gücünle sıkıntı çıkarabilirsin.

    o kalitede son milli takım 2002 dünya kupasındaki türk milli takımıdır. onların da mücadele gücünü söylemeye gerek yok zaten. o takım a klas kalite ve yüksek mücadele gücüne sahipti.

    hocamın da zamanında dediği gibi, makas çok açıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın