• 2826
    atanmış başkanın (bkz: ali koç) en büyük projesi olan tff-servet yardımcı projesini hayata geçirebilmesi için sistematik şekilde hem söylemleri hem de camiasını yönlendirme şekliyle euro 2024'de sabote ettiği milli takım. üzgünüm.

    umarım hayal ürünümdür; lakin bu şahsın galatasaray düşmanlığının altında bambaşka bir düşmanlık yattığını da gün gibi görüyoruz. belki ondandır ferdi'nin isteksizliği, ismail'in irfan'ın her şeye rağmen diyerek oynamak istememesi, takım onbiri açıklandığında paralı hesaplarından ‘gs lobisi’ diye algı yapması, yine paralı yorumcusunun kaan ayhan'a laf atması; belki ondandır maç günü okan buruk'a nefret söyleminde bulunması..
    hoca tercihinden tut hamit beyin söylemlerine, tff başkanının seçilmiş değil de atanmış olmasına, altyapıların birilerinin peşkeş yeri olmasına, türk insanının üçüncü dünya insanı şeklinde beslenmesine ve toplum yapısının bozulmasına vs. birçok şeyi etken olarak sayabiliriz. lakin gerçek şu ki futbol artık ülkemizde birleştirici yönünü kaybetmiştir. belki böyle olması isteniliyor, bilemiyorum, ama neden olanları da bellidir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın