resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 846
    yediği ilk golde çok da iyi olmayan bir şutu yemiştir, mamardaşvili benzer 5 top çıkarttı hiç zorlandı bile çünkü hem kendine güveniyor hem de kalede büyüyor, altay daha topa vurulmadan golü yedi. mert nasıl ilk maç rezalet bir pozisyon aldı ve çok basit bir topu içeri aldı aynı şekil altay da golü yedi, yüksek olmayan çok sert olmayan bir topu yedi, kendisinden önce orkun ve ferdi hata sıralamasında önde ama yine de hatalı.

    yediği ikinci golde %99 falan altay suçlu, kaleci bağırmadan, anlaşmadan kaleden çıkmaz, altay çıkarken sadece el hareketi yapıyor ama samet'in arkası dönük. he samet hatalı değil mi, çok büyük hatalı o %1 bile çok büyük çünkü top kaleye girdi. altay ilk önce önündeki adamla anlaşacak sonra kalesini terk edecek. kale ortasına pas verilir mi, gayet verilebilir, altyapıda oynamıyorsunuz, baskı anında çizgide çalım bile atacaksın öyle basite indirgemek gerekmiyor. altay bizi oyundan kopartan iki golde de hatalı.

    3. golde hiçbir hatası yok, zeki %100 hatalı ama işte 2 hatalı gol yedikten sonra 3. gol de hikaye. altay çok kötü kaleci, bizim 3 çok kötü kalecimiz var en kötüsü de altay.
    (bkz: 22 haziran 2024 türkiye portekiz maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın