• 950
    dursun özbek'in yanaklarını okşatmasına taraftarın ses çıkarmadığını iddia ederek "galatasaray taraftarı yavşaklaşmış, galatasaray taraftarında lagarlık, kifayetsizlik ve onursuzluk var.” demiş kişi. taraftara sallamak kolay tabi. yanağını sıktırtan adamı ağırlığı liselilerden oluşan kongren rekor oyla seçti. bir yavşak varsa taraftar mı o bilemedim sayın altaylı.

    son mektubunda da ali koç'a ağır konuşmuş. hepimizin hoşuna gitti, yalan yok ama sezon boyunca galatasaray haksızca itham edilirken, bunun kaynağı da belliyken ve bunu kendisi de görüyorken neden böyle bir yazı yazmadı merak ediyorum. tamam üzerine değil ama neden şimdi. şu yazıyı galatasaraylılar, belki biraz trabzonsporlular dışında kimse anlamadı. anlasa da hak vermedi. çünkü kaybedilmiş bir algı savaşında boşa sıkılan bir kurşundan başka bir şey değil artık şu yazı.

    tabi ki gazeteci bu adam. hatta klasik gazeteci hastalığı olan ilgi bağımlılığı da kendisinde mevcut. her zaman bir tık ağır konuşmasını da buna bağlıyorum. ama böyle korkusuz gibi gözüküp her şeyi planlayan adamlardan da nefret ediyorum. kendisinin muhalifliği bile 3-4 sene önce başladı. ali koç da 6 yıldır böyle. kime ne anlatıyorsun altaylı, türkiye'nin 1 numaralı gazetecisi yine meselelere geç kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın