• 2094
    doğruluğu tartışılır ve resmi olmayan haberler sonucu aptalca ahkam kesen bazı yazarların olduğu sözlüktür. semih tartışmalarından sonra galatasaray.org'a girip baktım, öyle tartışılacak bir durum yoktu. kewell hala kadroda, semih ise kadroda yoktu. daha düne kadar arkadaşım malmısınız, gazetedeki haberlere inanıyorsunuz diyen tipler, iki dakika sonra gazetede çıkan haberlere inanıp ahkam kesemeye başladılar. 10 tane transfer haberi verip 3-4 tanesi tutan blogların yazdıklarına göre burada neredeyse birbirimize giricez. resmi site açıklar ondan sonra ne haliniz varsa görün, birbirinizi oflayın, girin birbirinize.

    yönetimin işinin sadece transfer olduğunu düşünen bazı yazarların bulunduğu sözlüktür. her seferinde söylüyorum yinede söylerim, tekrar ederim. yönetim dediğiniz insanlar topluluğunun işi sadece transfer değildir. bugün sadece transfer üzerinden hareket edilir olmuştur kendileri. yapmayın, etmeyin. birleşme 8 haziran'da resmileşecek, türk telekom arena bitti, herkes kulübü çulsuz zannediyor fekat kulüp store, mobile, tv vb.. projelerden oldukça iyi paralar kazandı, hala yapılan projeler bunun cabası. oturduğunuz yerden ahkam kesip, düşne pantolonlarını toplayamayacak demek yazıktır, günahtır. o senin sevdiğin, taptığın, verip vermemek arasında kaldığın lincoln, kewell, baros gibi futbolcuları getiren bu yönetimdir.

    11 tane beybi feys kadro kursak 100 yıl o adamların takımımızda kalması gerektiğini gösteren yazarların bulunduğu sözlüktür. kaç gündür kewell'ın gidebilme ihtimali üzerinden tartışmalar almış başını gidiyor. yönetime sesleniyorum, mümkünse tipi bozuk elemanlar getirin, yoksa sözlüğün hali kötü. kewell için ayrıca yaşı, performansı, sakatlık durumu bu duruma zorlamıştır rijkaard ve yönetimi. çok da doğru bir hrakettir kanımca. linderoth örneği veriliyor ancak o zaman ki teknik direktörler kalıp, performansını gösterebileceğini düşünmüşlerdir. bu sezon'da rijkaard bir umut göremeyince kendisine teşekkür edilip, gönderilmiştir, tıpkı nonda gibi.

    ayrıca eleştirmek ile saçmalamanın aynı şey olduğunu düşünüp, saçmaladıktan sonra eleştiriyoruz kardeşim yassah mı minvalinden konuşmaların türediği sözlüktür. bütün sezon boyunca oynanan futbol umurumda değil, kazansın yeter diye konuşan insanlar, sözde defans oynattığı ileri sürülen teknik direktöre çemkirmiştir. herkesin futbol görüşü, zevki ayrıdır ancak bunu söyleyebilen insanların bazılarının aynı olması ilginçtir. ayrıca burada çoğu yazarın eleştirmek ile ilgili bi sıkıntısı yoktur. misal rijkaard'a bugün çıkardığı kadro hatalıydı, takım iyi oynamadı dersen buna kimse bir şey demez. fakat sen rijkaard'a futboldan anlamıyor, adam değil, siktir git gibi şeyler yazar-söylersen işte burada sana dur derler. sonra fikrime saygı duyulmuyo ama diye çırpınırsın anam.

    bir diğer şey ise, menajerlik oyunları ve bunu gerçek hayat ile karıştırmak. bu tipler şöyledir. açar oyununu, genelde hile ile takım kurulur, taktikler, transferler filan. takımıyla şampiyon olunur, şampiyonlar ligi şampiyonu olunur. sonra oyunu kapatılıp sözlük açılır, başlanır yönetime, rijkaard'a sallamalar. ben bile şampiyon oluyorum ey surinamlı ne iş, nasıl olucak diye. böyle olmamak lazım, karıştırmamak lazım. bi hava al önce, kendine gel sonra biraz daha düzgün şeyler karalarsın.

    şimdilik bu kadar sözlük. umarım kendine gelirsin. insanın sevdiğinde gördüğü acayip haraketler, saçmalıklar beni nasıl sinirlendirip, uzaklaştırıyorsa, sende de böyle olsun istemiyorum. öptüm, bye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın