resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6032
    son yıllarındaki akıbeti kurt kocayınca köpeğin maskarası olur atasözünden hallice olan kişi.

    deplasmana giden galatasaray taraftarına her sene daha kreatif daha özgün bir işkence metodu uygulayan, ihtişamlı bir derbi galibiyetini her şeyin ötesinde tutup bu uğurda uzun vadede çok hatalar yapan, şampiyonluk kaybedince allem edip kallem edip bir gündem yaratıp gölgede bıraktığını zanneden gerçek bir kabustu bizim için.

    türk insanının tadında bırakamama hastalığının tezahürü olarak 20 seneye uzattığı başkanlıktan, demografisini kendi elleri yarattığı kongrenin bile %20sinden oy alabilir hale gelince anca inmiştir. sırf başkanlıkta kalabilmek adına içine ettiği üyelik sistemi ve kongre demografisiyle fenerbahçe'nin bütün organlarını işlemez hale getirmiştir.

    fenerbahçe camiasının genel ruh hali ve akli dengesinde bıraktığı hasar ise muhtemelen çok çok uzun yıllar silinemeyecektir. bugün fenerbahçe'nin kongresinden tut divan toplantısına kadar sirk havasında geçiyorsa, önüne gelen soytarı kanaat önderi olarak camiayı yönlendirebiliyorsa; bu aziz yıldırım'ın bir iki dönem daha devam edebilmek için muhalif gördüğü herkesi temizleyip şakşakçı soytarılara yol vermesi sayesindedir.

    böyle bir topluluk ne bir başkan çıkarabilir, ne de adam akıllı bir yol bulabilir. en fazla "en büyük biziz" ve "herkes bize karşı" gibi yalanlara takılıp olduğu yerde debelenebilir. ya da ortaya çıkan birinin peşine takılıp attığı yalanları sahiplenebilir...

    tişikkirlir aziz başkanım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın