resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 6030
    kendisini sevmem, spor dünyası içinde var olmasından da hiç haz etmem. yaşı yetenler benden daha da iyi bilir, türk futboluna nefret tohumlarını eken adamdır aziz yıldırım. taraftarları düşman eden, kutuplaştıran insandır. bakmayın şimdi biraz nostalji duygusuyla biraz da 6 yıldır göz önünde olmamasıyla bazı şeyler unutuldu. ali koç'tan daha iyi bir insan kesinlikle değildir.

    bunlara rağmen hiç ihtimal vermesem de keşke bir mucize olsa da bugün başkan olarak seçilse. #3909897 numaralı entryde sadettin saran hakkında söylemiştim, ali koç seçimi kaybetmesi durumunda son 6 yılın başarısızlıkları kendisinin üzerine kalmasın diye yeni başkanın başarılı olmaması için aziz yıldırım'ın önüne taş bile koyacaktır. hele ki bu son gerginliklerden sonra sponsorluklar, medya falan her gücünü kullanacaktır.

    6 yıldır biraz karikatürize bir tipe dönmesine rağmen ali koç bu ülkedeki en güçlü insanlardan biri. bu adamın gücünün yeteceği şeyleri hayal bile edemeyiz. evet, bunun tek başına yetmediğini özellikle son 2 yıldır görüyoruz ama ben yine de önümüzdeki sezonları sinir hastası olarak izlemek istemiyorum. o yüzden keşke olsa da yaşlanmış aziz yıldırım başkan seçilse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın