• 930
    özellikle son birkaç yıldır galatasaray'ın hakkını koruyamıyor diye hep beraber eleştirdik.

    son 2 sene bir adam çıktı, sponsorluğun dışında futbol takımına da çok uzun süredir mahrum kaldığı kalitedeki isimleri getirdi, yetmedi takımının hakkı yendiğinde çıkıp bu ligi bitirtmeyiz dedi.
    formaya sponsor bulamayan kulübe forma sponsoru oldu, stadına bile sponsor bulamayan takımın stadyum sponsoru oldu, ertesi sene daha yüksek bedelli sponsoru yine kendi buldu.

    bizler taraftar olarak;
    *hakemlerden, mhk'den şikayetçiydik çıktı basın toplantıları yaptı, deşifre edip görevden aldırttı.
    *yayıncı kuruluştan şikayetçiydik, çıktı başlık başlık ne tarz sinsi oyunlar sergiledilerse eğip bükmeden kamuoyuna duyurdu.

    karşı taraf kulübü, başkanı bıraktı bireysel anlamda bu adamla uğraştı.
    hiç korkmadan direkt isim vererek tehdit etti. çünkü onlar da biliyordu belkemiği bu adam, onu kırarsak rakibi de kırarız diye.

    bu mücadele esnasında yalnız kaldım diye bırakıyorsa bu adam bir daha kimsenin o taşın altına elini sokmasını bekleyemeyiz. yıllarca gördük zaten, özel işlerinden korkup galatasaray'ın menfaatini savunmaktan aciz yönetimler, yöneticiler.
    biri çıktı bununla mücadele verdi ama yanında olması gerekenler değil destek vermek, arkasından iş çevirdiler. taş olsa çatlar be arkadaş. hele ki maneviyata bu kadar önem veren bir adam için bu şekilde satılmak çok daha ağırdır.

    yangın yapıyorum çünkü bir daha kimseye şu takımın hakkını koruyun diyemeyeceğim. karşı taraf her türlü cemaat ve tarikat üyelerini listeye sokup, iktidara sinyal çakarken 2023-24 sezonundaki pislikleri mumla ararız. ne dursun'da bununla başedecek kapasite var, ne de oraya getireceği kişide o cesaret olabilir. bu sistem daha içerden mücadeleyi vereni kendi yiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın