• 10118
    içlerinden biri 25 mayıs 2024 akşamı bir vesile ile komaya girip 1 haziran 2024'de uyansaydı ve karşısına ilk spor medyasında dönen haberler ve goygoylar düşseydi, sanırım ilk aklına gelecek şu olurdu; herhalde olmaz denilen oldu, konyaspor bizi yendi ve elimizdeki şampiyonluğu son haftada rakibe verdik.
    böyle düşünürdü, çünkü tam da bunu düşündürecek bir hava yaratıldı, ve maalesef galatasaray taraftarının çoğu da buna çanak tuttu.
    zaten maksimum şampiyonluk kutlama süremiz 48 saatti, bu yıl onu da 24 saate çektik, ve bugun inanılmaz şekilde belki de ligin en mutsuz taraftarı profilini çiziyoruz.
    bence bir an önce silkinip kendimize gelelim, biraz relax olalım, bu takımın 24. şampiyonluğunu ilan etmesinin üzerinden daha 10 gün geçmedi.
    rakip mourinho'u getirmiş, tamam, iyi hamle, sözümüz yok, lakin kendi değerlerimizi değersizleştirmeyelim. bu takımın geçmişinde mourinho'nun, hem de prime zamanında yönettiği los galacticos'a sami yen'i dar etmişliği var. ilk maçta bariz penaltısı verilse, ikinci maçta şansı biraz yaver gitse ikinci bir neuchatel xamax skoru almamız çok uzak değildi.
    (bkz: 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı)
    yani uzatmadan demem o ki, şampiyonluğun keyfini sürelim, ve biraz sakin olalım.
    güçlü olan, iyi olan, dinamikleri sağlam olan taraf biziz, bunun farkında olalım...
    (bkz: 24. şampiyonluk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın