• 10114
    ali koç'un yeni yönetim kurulu listesi, jose mourinho hamlesi, yapmayı düşündüğü transferler vb. diğer konular fenerbahçe'yi ve fenerbahçelileri ilgilendirir. ali koç'un hamlelerini eleştirmek için aziz yıldırım ağzı ile konuşmak veya yıldırım'ın demeçleri üzerinden bir yol almaya çalışmak bence çok yersiz. aziz yıldırım "türk futboluna şikeyi galatasaray getirmiştir" diyen bir fenerbahçe eski başkanı. besleyip büyüttüğü, tribün grubu haline getirdiği sokak serserilerini galatasaraylıların üstüne salan bir adam. galatasaray'a ve galatasaraylılara her türlü hakareti eden bir adam. ali koç belki namert bir düşman ama aziz yıldırım da bir mert düşman değil. biraz öyle görülmeye başlandı son dönemlerde ama değil.

    ali koç'un ve aziz yıldırım'ın savaştığı bir koltuk için galatasaraylılar taraf olamaz. ikisi de aynı halt. "ne halleri varsa görsünler" demekten fazlası düşmez bize ki, ali koç'un bu savaşı kazanacağı üç aşağı beş yukarı belli. sportif direktörü belli, teknik direktörü belli, futbolcu kadrosu belli koç'un. ister rakip takım olarak tanımlayalım, ister düşman; karşımızda 2024-2025 sezonunda ne olacağı üç aşağı beş yukarı belli. biz bu noktada artık işimize bakalım ve daha da fazla geç kalmayalım. fenerbahçe galatasaraylıları kendi gündemlerinin içerisine çekmeye çalışıyor, buna fırsat vermeyelim. kendi gündemlerimize ve hedeflerimize konsantre olalım. aziz yıldırım'ı kaynak alıp ali koç ile uğraşmak veya jose mourinho üzerinden bir takım eleştiriler bulunmak, bize sadece zaman kaybettirir. biz işimize bakalım.

    umarım galatasaray'ı yönetenler bir yandan kupalar eşliğinde galatasaray derneklerinin düzenlediği kutlamalara katılırken, bir yandan da galatasaray'la ilgili konularla ilgilenebiliyorlardır. 2024-2025 sezonu planlamasına dair kafa yoranlar ve icraata geçenler vardır umarım. bizim kupa töreni, şampiyonluk kutlaması ile 24 mayıs pazartesi günü başladığımız haftanın henüz sonu gelmeden, fenerbahçe teknik direktörünü seçti ve 2 haziran pazar günü imza attırdı. haftayı biz başlattık, onlar bitirdi. gerçek bu. bundan sonrasının nasıl olacağına dair kararı galatasaray'ı yönetenler ve galatasaraylılar verecek. sansasyonel hamlelerden uzak durup, doğru bir planlama ile 2024-2025 sezonuna girebilirsek, yine yarışı rakibimizin önünde bitiririz. ama "yandık, bittik, mahvolduk" ile devam edersek veya fenerbahçe ile dalaşmak için malzeme arayışı ile zamanımızı tüketirsek, bu sefer rüzgarı arkasına alan rakibimiz yarışı kazanır. seçim bizim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın